fbpx

Ved bestilling inngås en kjøpsavtale først når Karamell konditori AS har bekreftet bestillingen med en ordrebekreftelse på e-post. Ordrebekreftelsen genereres automatisk av databasen vår uten noen manuell kontroll. Ved eventuelle feil i f.eks. oppgitt pris og leveringstid forbeholder vi oss retten til å korrigere dette senere. Ved bestilling og kjøp av produkter har du samtidig akseptert og godkjent gjeldende betingelser og vilkår.

 

Partene:

Selger: Karamell konditori AS

Kontaktadresse: Hunsøya, 4700 Vennesla

E-post: post@karamellkonditori.no

Mobil: +47 411 84 102

Organisasjonsnummer: 925 565 792 MVA

Kjøper er den personen som foretar bestillingen.

 

Kjøpers opplysninger: Kjøper må være fylt 18 år for å foreta kort- og kredittkjøp i vår nettbutikk. Avtaler med mindreårige kan ikke inngås uten foresattes godkjenning, og en bindende kjøpsavtale kan kun inngås med personer over 15 år. Kjøper står selv ansvarlig for at Kjøpers adresseopplysninger er korrekte og oppdaterte. Alle personopplysninger behandles i henhold til personvernloven. Selger er ansvarlig for behandlingen av de personopplysninger som kjøper gir til selger. Personopplysninger kan brukes av selger for å administrere, opprettholde og utvikle kundeforholdet samt for å markedsføre øvrige produkter.

Selger registrerer kun den nødvendige informasjon for å behandle din ordre. All personlig informasjon vil ikke bli delt med andre, og er konfidensiell. Ved å bestille varer hos selger samtykker kjøper samtidig at selger kan bruke kjøpers kontaktinformasjon til å kommunisere med kjøper angående kjøpers ordre/bestilling.

 

Priser: Samtlige priser oppgis inkludert merverdiavgift, med mindre noe annet er oppgitt. Vi reserverer oss mot trykkfeil, og forbeholder oss retten til å korrigere priser og feilaktig informasjon. Avgift for frakt kan legges til, og det samme gjelder for eventuelle avgifter for ulike betalingsmåter. Ingen øvrige skatter eller avgifter legges til.

Fraktkostnaden vil vises i kassen, slik at kjøper har full oversikt over alle kostnadene før handelen gjennomføres.

 

Betaling: Kjøper kan betale med bankkort, Vipps eller faktura.

Selgeren kan kreve betaling for varen fra det tidspunktet den blir sendt fra selgeren til kjøperen. Dersom varen må produseres kan selgeren kreve betaling fra det tidspunktet bestillingen sendes fra kjøper.

Dersom kjøperen bruker kredittkort eller debetkort ved betaling, kan selgeren reservere kjøpesummen på kortet ved bestillingen. Kortet blir belastet samme dag som varen sendes. Ved betaling med kredittkort, vil lov om kredittkjøp m.m. komme til anvendelse.

Tilbyr selgeren etterfakturering, skal fakturaen til kjøperen utstedes ved forsendelse av varen. Forfallsfristen skal settes til minimum 10 dager fra kjøperen mottar forsendelsen.

Har selgeren særskilt behov for å kreve forskuddsbetaling fra kjøperen, for eksempel ved tilvirkningskjøp, kan selgeren kreve dette.

Kjøpere under 18 år kan kun betale direkte ved selgerens levering av varen eller ved utlevering av varen ved postoppkrav.

 

Frakt og levering: Levering av varen fra selgeren til kjøperen skjer på den måte, på det sted og til det tidspunkt som er angitt i bestillingsløsningen i nettbutikken.

Hvis ikke leveringstidspunkt fremgår av bestillingsløsningen, skal selgeren levere varen til kjøper innen rimelig tid og senest 30 dager etter bestillingen fra kunden. Skal selgeren sørge for at varen blir sendt til kjøperen, plikter selgeren da å få varen fraktet til bestemmelsesstedet på egnet måte og på vanlige vilkår for slik transport. Bestemmelsesstedet er hos kjøperen med mindre annet er særskilt avtalt mellom partene.

 

Retur og reklamasjon: Hvis et produkt er skadet ved ankomst, kontakt oss på post@karamellkonditori.no eller ring +47 41 18 41 02 før du returnerer varen, så finner vi ut hvordan vi skal løse det.

Har du ombestemt deg? Vi erstatter produktet etter at det er returnert til oss i perfekt stand, uåpnet og ubrukt. Du betaler returporto.

Ellers følger vi forbrukerkjøpsloven i forhold til angre- og returrett.

 

Garanti: Garanti gis ifølge forbrukerkjøpsloven.

 

Konfliktløsning: Klager rettes til selger innen rimelig tid. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling. Forbrukerrådet er tilgjengelig på telefon 23 400 500 eller www.forbrukerradet.no.

 

Copyright: Innhold på nettsiden er Karamell konditori AS sin eierskap. Innholdet er beskyttet etter opphavsrett, markedsførings- og varemerkelovgivning. Dette innebærer at varemerker, firmanavn, produktnavn, informasjon om produkter, herunder beskrivelse av produktene, bilder/grafikk, design og layout og annet innhold på sidene ikke kan lastes ned, kopieres eller benyttes på annen måte uten at dette er tillatt etter lovgivning eller etter samtykke fra Karamell konditori AS.